Tartalomgyártás - szövegírás

Honlapszövegek, weboldalcikkek, blogbejegyzések írása, ami nemcsak a célközönségednek, de a keresőrobotoknak is tetszik.
Hírlevelek felépítése, szövegezése, marketing célú szövegek írása, anyagok összeállítása. Tartalmi elemek korrektúrája.

Hogyan csináljuk Hogyan csináljuk?
A tartalommarketingnek rengeteg megjelenési formája és eszköze van, legyen szó offline vagy online tartalomról, szövegről. Mindkét esetben a sikeres szöveg ismérve az információ olyanfajta átadása, ami releváns, fenntartja a figyelmet, értékes és eléri a szövegalkotás célját. Utóbbi (online) esetében a keresőrobotokra is oda kell figyelnünk, hiszen ha nem az ő szabályaik alapján írjuk meg a szöveget, könnyen kegyvesztettekké válhatunk a keresőben vagy megnövekedhetnek hirdetési költségeink. Keresőoptimálizálással kapcsolatban egyébként jó pár praktika és megoldás van a tarsolyunkban, így ez ügyben is széleskörűen tudunk javaslatokat adni, majd azokat véghez vinni.

Milyen tartalomgyártásban és szövegírásban tudunk segíteni?

Lényegében szinte bármiben, ami marketing célú szövegalkotás. blogbejegyzésektől kezdve, a közösségi média tartalmakon át, hírlevelek, cikkek, PR-cikkek, termékbemutató szövegek, honlapszövegek, és még rengetegmindennel bővíthető a sor. Ha van már egy kész szöveged, annak véleményezését, korrektúráját is vállaljuk. Illetve nemcsak magát a szövegírást, de igény szerint tartalommarketing-stratégiádat is elkészítjük. Hiszen egy jól átgondolt, majd felépített hosszú távú tartalommarketing-stratégiával leszel igazán eredményes.